Kvaliteta

Stručno osoblje s nizom godina iskustva garantira i nudi znanje, kao i stručnu podršku na vašem putu prema kvalitetnom i sigurnom vozaču.

Mogućnost plaćanja

  • gotovina
  • rate na opću uplatnicu
  • kreditnim karticama
    • Visa do 12 rata
    • Diners do 12 rata

Sati teorije

Vrijeme održavanja tečaja iz teorije (PPSP) nastojimo prilagoditi vašim potrebama i maksimalno izaći u susret kako bi obuka bila učinkovita, brza i kvalitetna. Na upotrebu dobivate Priručnik za osposobljavanje i Priručnik s ispitnim pitanjima.

Rokovi završetka obuke

Uz uvjet da polaznik položi sve testove iz prvog pokušaja, obuka traje u prosjeku 3 mjeseca. Možemo ponuditi i tzv. brzu obuku koju možete završiti i za 2 mjeseca.

Upravljanje vozilom

S obukom vožnje možete započeti odmah nakon položenog ispita teorije. Možete birati instruktora i vozilo na kojem se želite obučavati. Instruktori se maksimalno prilagođavaju polaznicima za termine obuke. Instruktori u našoj autoškoli su izuzetno stručni i komunikativni. Sa našim instruktorima ćete u potpunosti savladati i naučiti sve što vam je potrebno da biste nakon položenog vozačkog ispita sigurno i samostalno upravljali vozilom u prometu. Od vožnje izvan naselja, vožnje autocestom, noćne vožnje, vožnje gradom do polukružnih okretanja i parkiranja.